НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-06-14
Про затвердження Положення про управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради (нова редакція)

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ
________СЕСІЯ            _______СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від_____________________№___________

Про затвердження Положення про
управління культури, національностей,
релігій, молоді та спорту Первомайської
міської ради (нова редакція) 

Відповідно до пункту 4 статті 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, керуючись Законами України «Про культуру» від 14.12.2010 року № 2778-VI, «Про фізичну культуру і спорт» від 24.12.1993 року № 3808-XII, «Про основні засади молодіжної політики» від 27.04.2021 року № 1414-IX, Постанови Кабінету Міністрів України від 2 липня 2014 року № 220 «Про затвердження Положення про Міністерство молоді та спорту України», з метою забезпечення реалізації основних завдань державної політики у сфері культури, релігій, міжнаціональних відносин, молодіжній сфері, сфері фізичної культури та спорту та для приведення установчих документів управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради у відповідність до вимог чинного законодавства, міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити Положення про управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської  міської ради (нова редакція), що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 27.09.2013 року № 14 «Про затвердження Положення про управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (нова редакція)».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.

 

Міський голова                                                                                              Олег ДЕМЧЕНКО

        


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024