НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-06-15
Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
Миколаївської  області
____  сесія  ____  скликання

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

________.2021 року № _____
м. Первомайськ

Про відмову у наданні дозволу на
розроблення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок  

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, статей 34, 35, 81,                     116, 118, 121, 122, 123, 124 Земельного кодексу України від 25.10.2001 року               № 2768-III, рішення міської ради від 16.10.2015 року № 2 «Про затвердження Генерального плану міста Первомайська», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій від 11.06.2021 року № 48, розглянувши заяви громадян, міська рада 

В И Р І Ш И Л А : 

1. Відмовити гр. Кирильчук Олег Ігорович у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,12 га для ведення садівництва по вул. 1-го Травня, 51А, м. Первомайськ, Миколаївська область, з підстави невідповідності місця розташування об'єкта вимогам генеральних планів населених пунктів, оскільки, відповідно до Плану зонування території міста Первомайська, затвердженого у складі Генерального плану рішенням Первомайської міської ради від 16.10.2015 року № 2, земельна ділянка знаходиться в зоні Ж-1 - зона житлової забудови садибного типу до 3-х поверхів – виділена з метою забезпечення умов комплексного формування масивів садибної забудови, яка не передбачає садівництво. 

2. Відмовити гр. Жарук Алла Анатоліївна у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у користування на умовах оренди земельної ділянки орієнтовною площею 0,1260 га для сінокосіння по вул. Михайла Глінки, навпроти домоволодіння № 18, м. Первомайськ, Миколаївська область, з підстави невідповідності місця розташування об'єкта вимогам генеральних планів населених пунктів, оскільки, відповідно до Плану зонування території міста Первомайська, затвердженого у складі Генерального плану рішенням Первомайської міської ради від 16.10.2015 року № 2, земельна ділянка знаходиться в зоні Р-2пзс - зона (підзона) природних ландшафтів в межах прибережної захисної смуги річок – виділена з метою охорони поверхневих водних об’єктів від забруднення і засмічення та збереження водності річок Південний Буг та Синюха, яка не передбачає сінокосіння.

3. Відмовити гр. Піщанська Марина Олександрівна у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у користування на умовах оренди земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Богопільська (Червонофлотська), біля будинку № 43-ж,                      м. Первомайськ, Миколаївська область, з підстави невідповідності місця розташування об'єкта вимогам генеральних планів населених пунктів, оскільки, відповідно до Плану зонування території міста Первомайська, затвердженого у складі Генерального плану рішенням Первомайської міської ради від 16.10.2015 року № 2, земельна ділянка знаходиться в зоні В-6 - зона промислових і комунально-складських підприємств із СЗЗ в межах ділянки, яка не передбачає житлову забудову. 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024