НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-06-16
Про створення постійно діючої комісії з питань найменування та перейменування об’єктів топоніміки при виконавчому комітеті Первомайської міської ради

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
Миколаївська область
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 

від ____________ р. № _____

Про створення постійно діючої комісії з питань
найменування та перейменування об’єктів
топоніміки при виконавчому комітеті Первомайської міської ради

Керуючись статтею 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР із змінами та доповненнями, статтею 7 Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» від 09.04.2015 року № 317-VIII із змінами та доповненнями, з метою впорядкування об’єктів топоніміки, збереження, охорони історико-культурної спадщини, увічнення пам’яті видатних діячів та подій, встановлення пам’ятників та пам’ятних знаків на території Первомайської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Створити постійно діючу комісію з питань найменування та перейменування об’єктів топоніміки при виконавчому комітеті Первомайської міської ради (далі постійно діюча комісія) (додаток).

2. Постійно діючій комісії здійснювати організаційну, юридичну, інформаційну підтримку реалізації заходів щодо виконання окремих вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» на території Первомайської міської територіальної громади.

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 08.07.2016 № 341 «Про створення постійно діючої комісії з питань найменування та перейменування об’єктів топоніміки при виконавчому комітеті Первомайської міської ради».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО. 

Міський голова                                                   Олег ДЕМЧЕНКО

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024