НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-06-17
Про затвердження нової редакції статуту комунального підприємства Первомайської міської ради «Комунсервіс»

Первомайська міська рада
Миколаївської  області
Р І Ш Е Н Н Я
_________ сесія  _________ скликання

від _______________ № ___________
м.Первомайськ

Про затвердження нової редакції статуту
комунального підприємства Первомайської
міської ради «Комунсервіс» 

Керуючись  пунктом 30 частини 1  статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), статтями 57, 58 Господарського кодексу України від 16.01.2003 року № 436-IV (зі змінами та доповненнями), розглянувши лист комунального підприємства «Комунсервіс» від 17.06.2021 року    01-35/92 ,  міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити нову редакцію статуту комунального підприємства Первомайської міської ради «Комунсервіс». (Додається).

2. Визнати  таким, що втратило чинність рішення міської ради від 26.08.2016 року №19 «Про  затвердження  нової  редакції  Статуту комунального підприємства Первомайської міської ради «Комунсервіс».

3. Директору комунального підприємства Первомайської міської ради «Комунсервіс» Сергію МУЗИЦІ вжити заходів щодо державної  реєстрації Статуту у новій редакції в установленому чинним законодавством порядку.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань  житлово - комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження   та благоустрою.

Міський голова                                                                                                      Олег ДЕМЧЕНКО

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024