НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-06-18
Про затвердження Передавального акту Грушівської сільської ради та передачу майна і активів на баланс підприємств, організацій та установ

                  ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА                 
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
13   сесія   VIII   скликання

РІШЕННЯ

 ________2021 року № ____ 
м. Первомайськ

Про затвердження Передавального акту
Грушівської сільської ради та
передачу майна і активів на баланс
підприємств, організацій та установ 

                Відповідно до  статей 25, пункту 30 частини 1 статті 26, статті 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР(зі змінами та доповненнями), статей 104, 105, 107 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 року № 435-IV, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» від 15.05.2003 року № 755-IV (зі змінами та доповненнями), Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» від 16.07.1999 року  № 996-XIV (зі змінами та доповненнями), частини  4 статті 31 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи»  від 24.12.1993 року  № 3814-XII (зі змінами та доповненнями), Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 р. № 419 (зі змінами та доповненнями), пункту 7 Розділу І Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затверджену наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 р. № 879 (зі змінами та доповненнями), частини 4 статті 3 Розділу XIV Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 року № 1000/5 (зі змінами та доповненнями), на підставі рішення  Первомайської міської ради №1 від 18.11.2020 року «Про підсумки виборів та визнання повноважень Первомайського міського голови Первомайського району Миколаївської області» та рішення Первомайської міської ради №2 від 18.11.2020 року «Про підсумки виборів та визнання повноважень депутатів Первомайської міської ради Первомайського району Миколаївської області VIII скликання»,  рішення Первомайської міської ради від 10.12.2020 року № 2 «Про початок реорганізації Підгороднянської селищної ради, Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради та Кам’янобалківської сільської ради шляхом приєднання до Первомайської міської ради», міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити Передавальний акт з додатками Грушівської сільської ради (ЄДРПОУ 04377204), місцезнаходження: 55225, Миколаївська область, с.Грушівка, вул. Центральна, 60, що додаються (додаток 1, 2,3). 

2. Прийняти майно Грушівської сільської ради, яке  зазначено в Додатках до Передавального акту у комунальну власність Первомайської міської територіальної громади, в особі Первомайської міської ради. 

3. Передати прийняте у комунальну власність майно, активи  в оперативне управління підприємствам, організаціям та установам: 

- Виконавчий комітет Первомайської міської ради (Додаток 2);

- Управління житлово-комунального господарства Первомайської міської ради (Додаток 3);

- Комунальне підприємство «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради (Додаток 4);

- Управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради (Додаток 5);

-  Управління  освіти  Первомайської міської ради (Додаток 6);

- Управління містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань Первомайської міської ради (Додаток  7) 

4. Передати прийняте у комунальну власність майно, активи  на баланс підприємств, організацій та установ на праві господарського відання:

- Комунальне підприємство «Комунсервіс» Первомайської міської ради (Додаток 8);

-Комунальне підприємство «Орлик» Первомайської міської ради (Додаток 9); 

5. Голові комісії з реорганізації Підгороднянської селищної ради, Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради, Кам’янобалківської сільської ради Олегу ДЕМЧЕНКУ:

5.1. подати передавальний акт до відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних та фізичних осіб – підприємців апарату виконавчого комітету міської ради для здійснення державної реєстрації припинення, як юридичної особи Грушівської сільської ради (ЄДРПОУ 04377204) в порядку встановленому чинним законодавством,

5.2. звернутися до відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних та фізичних осіб – підприємців апарату виконавчого комітету міської ради для здійснення реєстрації права власності на вказані в передавальному акті земельні ділянки за Первомайською територіальною громадою.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток 1-9

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024