НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-07-16
Про затвердження Передавального акту балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Міського центру культури і дозвілля імені Єфросинії Зарницької до правонаступника - комунального закладу «Центр культури імені Єфросинії Зарницької»

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від_____________________№___________ 

 

Про затвердження Передавального
акту балансових рахунків,

матеріальних цінностей та активів
Міського центру культури і дозвілля
імені Єфросинії Зарницької
до правонаступника - комунального
закладу «Центр культури імені
Єфросинії Зарницької»


       Відповідно до статей 105-107 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 року № 435-IV, статей 29, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» від 16.07.1999 року № 996-XIV, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань»  від 15.05.2003 року № 755-IV, на підставі рішення Первомайської міської ради від 25.02.2021 року № 33 «Про початок реорганізації Районного будинку культури та Міського центру культури і дозвілля імені Єфросинії Зарницької шляхом злиття» міська рада

 

 ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Передавальний акт балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Міського центру культури і дозвілля імені Єфросинії Зарницької (ЄДРПОУ 37822270) до правонаступника – комунального закладу «Центр культури імені Єфросинії Зарницької», що додається.    

2. Передати майно від Міського центру культури і дозвілля імені Єфросинії Зарницької до правонаступника - комунального закладу «Центр культури імені Єфросинії Зарницької», згідно Передавального акту.

3. Закріпити зазначене в Передавальному акті майно на праві оперативного управління.

4. Голові комісії з реорганізації Первомайського районного будинку культури та Міського центру культури і дозвілля імені Єфросинії Зарницької Наталії ОЛІШЕВСЬКІЙ подати Передавальний акт для здійснення державної реєстрації припинення, як юридичної особи Міського центру культури і дозвілля імені Єфросинії Зарницької (ЄДРПОУ 37822270) в порядку, встановленому чинним законодавством України.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Наталія Олішевська, 7-52-43


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024