НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-07-16
Про затвердження Передавального акту балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Первомайської районної централізованої бібліотечної системи до правонаступника - комунального закладу «Публічна бібліотека Первомайської міської ради»

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від_____________________№___________

  

Про затвердження Передавального
акту балансових рахунків,
матеріальних цінностей та активів
Первомайської районної
централізованої бібліотечної системи
до правонаступника - комунального
закладу «Публічна бібліотека
Первомайської міської ради»


       Відповідно до статей 105-107 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 року № 435-IV, статей 29, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» від 16.07.1999 року № 996-XIV, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» від 15.05.2003 року № 755-IV, на підставі рішення Первомайської міської ради від 25.02.2021 року № 34 «Про початок реорганізації Первомайської районної централізованої бібліотечної системи та міської централізованої бібліотечної системи шляхом злиття» міська рада

  

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Передавальний акт балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Первомайської районної централізованої бібліотечної системи (ЄДРПОУ 03028223) до правонаступника – комунального закладу «Публічна бібліотека Первомайської міської ради», що додається.    

2. Передати  майно від Первомайської районної централізованої бібліотечної системи до правонаступника - комунального закладу «Публічна бібліотека Первомайської міської ради», згідно Передавального акту.

3. Закріпити зазначене в Передавальному акті майно на праві оперативного управління.

4. Голові комісії з реорганізації Первомайської районної централізованої бібліотечної системи та міської централізованої бібліотечної системи Наталії ОЛІШЕВСЬКІЙ подати Передавальний акт для здійснення державної реєстрації припинення, як юридичної особи Первомайської районної централізованої бібліотечної системи (код ЄДРПОУ 03028223) в порядку, встановленому чинним законодавством України.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.


 Міський голова                                                                      Олег ДЕМЧЕНКО


Наталія Олішевська, 7-52-43


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024