НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-07-19
Про затвердження переліку та вартості надання платних медичних послуг комунальним некомерційним підприємством «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Первомайської міської ради

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від  _______________№ ____
      м. Первомайськ

 

Про затвердження переліку
та вартості надання платних медичних послуг
комунальним некомерційним підприємством
«Первомайська центральна міська багатопрофільна
лікарня» Первомайської міської ради

 

     Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» зі змінами та доповненнями, рішення міської ради від 26.12.2019 № 2 «Про затвердження Положення про надання платних медичних послуг комунальним некомерційним підприємством «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Первомайської міської ради», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити перелік та вартість надання платних послуг комунальним некомерційним підприємством «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Первомайської міської ради. (Додаток).

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 26.12.2019 року № 3 «Про затвердження переліку та вартості надання платних медичних послуг комунальним некомерційним підприємством “Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня” Первомайської міської ради» зі змінами та доповненнями.

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.


Міський голова                                                                             Олег ДЕМЧЕНКО


Олена Ласкава 5 41 88


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024