НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 301 від 2021-07-16
Про призначення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади (оприлюднено 20.07.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 16.07.2021 року    № 301
                м. Первомайськ

 

Про призначення конкурсу з перевезення
пасажирів на автобусних маршрутах загального
користування Первомайської міської
територіальної громади

                                                                                               

            Керуючись підпунктом 12 пункту а статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт» від 05.04.2001р. № 2344-ІІІ (зі змінами та доповненнями),  Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», пунктом 14 частини ІІ Постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 року №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» (зі змінами та доповненнями)  з метою виконання необхідних обсягів  пасажирських перевезень, створення якісних та безпечних умов надання транспортних послуг на маршрутах загального користування, які здійснюються  в режимі руху маршрутного таксі, а також прозорості та розвитку конкуренції, виконавчий комітет міської ради

                                                           

ВИРІШИВ:                                                                                                                                       

1. 17 серпня 2021 року о 10 год. 30 хв. провести конкурс з перевезення пасажирів на  автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади.

2. Затвердити перелік об’єктів конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади (додаток 1).

3. Затвердити кошторис витрат, пов`язаних з підготовкою та проведенням конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади  (додаток 2).           

4. Затвердити   розрахунок плати за участь у конкурсі  з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади (додаток 3). 

5. Управлінню економічного розвитку територіальної громади міської ради (Скулме) розмістити рішення в засобах масової інформації.

                                                Термін: до 19 липня 2021 року

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО     

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024