НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-07-20
Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

________.2021 року № ___
       м. Первомайськ

                                                                                                                                                                                                                                     

Про відмову у наданні дозволу на
розроблення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок

 

      Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, статей 34, 35, 81, 116, 118, 121, 122, 123, 124 Земельного кодексу України від 25.10.2001 року № 2768-III, розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 року № 719-р, рішення міської ради від 16.10.2015 року № 2 «Про затвердження Генерального плану міста Первомайська», розглянувши заяви громадян, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

1. Відмовити гр. Довжук Олександр Валерійович у надані дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, обслуговування корівника орієнтовною площею 2,0 га, у зв’язку з відсутністю повноважень визначених пунктом 1 статтею 122 Земельного кодексу України, внаслідок того, що бажана земельна ділянка знаходиться за межами Первомайської міської територіальної громади (відповідно до витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності об’єкт нерухомого майна нежитлове приміщення, корівник зареєстровано в с. Болеславчик).

2. Відмовити гр. Соломонович Руслан Анатолійович у надані дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, у зв’язку з відсутністю повноважень, визначених пунктом 1 статтею 122 Земельного кодексу України, внаслідок того, що бажана земельна ділянка знаходиться за межами Первомайської міської територіальної громади (ділянка знаходится на території Кодимської сільської ради).

3. Відмовити гр. Соломонович Лідія Миколаївна у надані дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, у зв’язку з відсутністю повноважень, визначених пунктом 1 статтею 122 Земельного кодексу України, внаслідок того, що бажана земельна ділянка знаходиться за межами Первомайської міської територіальної громади (ділянка знаходится на території Кодимської сільської ради).

4. Відмовити гр. Антонів Наталія Вікторівна у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1 га для індивідуального садівництва, з підстави невідповідності місця розташування об'єкта вимогам генеральних планів населених пунктів, оскільки, відповідно до Плану зонування території міста Первомайська, затвердженого у складі Генерального плану рішенням Первомайської міської ради від 16.10.2015 року № 2, бажана земельна ділянка знаходиться в зоні В-6 - зона промислових і комунально-складських підприємств із СЗЗ в межах ділянки, яка не передбачає індивідуальне садівництво.

5. Відмовити гр. Черніцький Олександр Вікторович у надані дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, у зв’язку з тим, що бажана земельна ділянка знаходиться на території прибережної захисної смуги, яка встановлена з метою охорони поверхневих водних об’єктів від забруднення і засмічення та збереження їх водності ( пункт 1 стаття 60 Земельний кодекс України).

6. Відмовити гр. Аврамова Олена Валеріївна у надані дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, у зв’язку з тим, що бажана земельна ділянка знаходиться на території Національного природного парку «Бузький Гард».

7. Відмовити гр. Капмоль Тетяна Миколаївна у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,12 га для ведення садівництва поблизу вул. Федора Достоєвського м. Первомайськ, Миколаївська область, з підстави невідповідності місця розташування об'єкта вимогам генеральних планів населених пунктів, оскільки, відповідно до Плану зонування території міста Первомайська, затвердженого у складі Генерального плану рішенням Первомайської міської ради від 16.10.2015 року № 2, земельна ділянка знаходиться в зоні Ж-2– зона багатоквартирної житлової забудови переважно до 9-ти поверхів виділена з метою забезпечення умов комплексного формування масивів квартирної багатоповерхової забудови, яка не передбачає садівництво.

8. Відмовити гр. Капмоль Іван Павлович у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,12 га для ведення садівництва поблизу вул. Федора Достоєвського м. Первомайськ, Миколаївська область, з підстави невідповідності місця розташування об'єкта вимогам генеральних планів населених пунктів, оскільки, відповідно до Плану зонування території міста Первомайська, затвердженого у складі Генерального плану рішенням Первомайської міської ради від 16.10.2015 року № 2, земельна ділянка знаходиться в зоні Ж-2– зона багатоквартирної житлової забудови переважно до 9-ти поверхів виділена з метою забезпечення умов комплексного формування масивів квартирної багатоповерхової забудови, яка не передбачає садівництво.

9. Відмовити гр. Федоренко Вікторія Віталіївна у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,12 га для ведення садівництва поблизу вул. Федора Достоєвського м. Первомайськ, Миколаївська область, з підстави невідповідності місця розташування об'єкта вимогам генеральних планів населених пунктів, оскільки, відповідно до Плану зонування території міста Первомайська, затвердженого у складі Генерального плану рішенням Первомайської міської ради від 16.10.2015 року № 2, земельна ділянка знаходиться в зоні Ж-2– зона багатоквартирної житлової забудови переважно до 9-ти поверхів виділена з метою забезпечення умов комплексного формування масивів квартирної багатоповерхової забудови, яка не передбачає садівництво.

10. Відмовити гр. Ференц Вадим Михайлович у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1 га для індивідуального дачного будівництва, з підстави невідповідності місця розташування об'єкта вимогам генеральних планів населених пунктів, оскільки, відповідно до Плану зонування території міста Первомайська, затвердженого у складі Генерального плану рішенням Первомайської міської ради від 16.10.2015 року № 2, бажана земельна ділянка знаходиться в зоні Р-1 – зона зелених насаджень загального користування виділена з метою збереження і створення парків, скверів, інших природних об'єктів для короткочасного відпочинку, проведення дозвілля, занять спортом, яка не передбачає дачне будівництво.

11. Відмовити гр. Соломонович Руслан Анатолійович у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,12 га для ведення садівництва в адміністративно-територіальних мажах Кінецьпільської сільської ради, з підстави відсутності підтверджуючих документів членства в содовому товаристві, оскільки бажана земельна ділянка знаходиться на території садового товариства «Забари».

12. Відмовити гр. Маняк Антон Романович у надані дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га на території Кінецьпільської сільської ради , у зв’язку з тим, що бажана земельна ділянка знаходиться на території колишнього ССС «Незалежна Україна» склад угідь: заболочені землі.

13. Відмовити гр. Кравцов Олександр Володимирович у надані дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га на території Кінецьпільської сільської ради, у зв’язку з тим, що бажана земельна ділянка знаходиться на території колишнього ССС «Незалежна Україна» склад угідь: заболочені землі.

14. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.



Міський голова                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО

 

Наталя Чемерис 5 49 69


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024