НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 39 від 2021-07-29
Про передачу майна і активів на баланс виконавчого органу Первомайської міської ради (оприлюднено 04.08.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   17 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 від  29.07.2021 року    № 39
      м. Первомайськ

 

Про передачу майна і активів на баланс
виконавчого органу Первомайської

міської ради

 

        Відповідно до  статті 25, пункту частини 5 статті 60  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» від 16.07.1999 року  № 996-XIV (зі змінами та доповненнями),  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Житло» Первомайської міської ради та повернути до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади майно, згідно додатку 1.

2. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Житло-Плюс» Первомайської міської ради та повернути до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади майно,згідно додатку 2.

3. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Кодима» Первомайської міської ради та повернути до комунальної власності Первомайської міської територіальної громади майно, згідно додатку 3.

4. Управлінню комунальної власності та земельних відносин міської ради забезпечити приймання-передачу та облік  майна, зазначеного у пунктах 1-3 цього рішення,  у відповідності до діючого законодавства.

5. Уповноважити виконавчий комітет Первомайської міської ради по  визначенню суб’єкта надання послуг з водопостачання та водовідведення на території Підгороднянського та Кінецьпільського старостинських округів Первомайської міської територіальної громади, у відповідності до діючого законодавства.

6. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою.


Секретар міської ради                                                      Михайло МЕДВЕДЧУК

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024