НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 40 від 2021-07-29
Про можливість передачі в оренду об’єктів у сфері водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності Первомайської міської територіальної громади (оприлюднено 04.08.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   17 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 від  29.07.2021 року    № 40
      м. Первомайськ

 

Про можливість передачі в оренду об’єктів
у сфері водопостачання та водовідведення,
що перебувають у комунальній власності
Первомайської міської територіальної громади

 

           Розглянувши заяву голови ТОВ «ЧИСТ-КОМП» Олександра ЮРЧЕНКА  від 28.07.2021 року з ініціативою щодо передачі в оренду об’єкта у сфері водопостачання та водовідведення, з метою забезпечення ефективного використання об’єктів водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності Первомайської  міської територіальної громади, відповідно до Законів України «Про особливості передачі в оренду об’єктів у сферах теплопостачання, водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності» від 21 жовтня 2010 року № 2624-VI,  статей 283, 287 Господарського кодексу України, керуючись статтею 25, частиною 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Погодити можливість пропозиції передачі в оренду об’єктів у сфері водопостачання та водовідведення, які перебувають у комунальній власності Первомайської міської  територіальної громади та забезпечують водопостачання мешканців у селищі Підгородня Підгороднянського старостинського округу Первомайської міської територіальної громади, відповідно до додатку 1, та у селі Кінецьпіль Кінецьпільського старостинського округу Первомайської міської територіальної громади, відповідно до додатку 2.

2. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради спільно з управлінням комунальної власності та земельних відносин міської ради протягом 2-х місяців з дати прийняття цього рішення здійснити організаційно-технічну підготовку до передачі в оренду об’єктів, зазначених у додатку 1 та додатку 2 до цього рішення, відповідно до вимог чинного законодавства, а саме:

2.1. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради:

- провести інвентаризацію основних засобів і товарно-матеріальних цінностей у складі об’єктів;

- впорядкувати і відновити технічну та будівельну  документації щодо такого об'єкта.

2.2. Управлінню комунальної власності та земельних відносин міської ради:

- визначити вартість об'єкта шляхом здійснення незалежної оцінки, у відповідності до діючого законодавства;

- забезпечити виділення земельної ділянки, закріпленої за об'єктом, у натурі (на місцевості) у разі необхідності;

- розробити інструкцію для заявників (у тому числі інформацію і вимоги щодо порядку проведення конкурсу, розроблення та оформлення заявок, інформацію про процедурні питання);

- підготувати  інформацію про оголошення конкурсу;

- підготувати проєкт конкурсної документації;

- погодити умови конкурсу з центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері житлово-комунального господарства;

- підготувати істотні умови договору оренди.

3. Надати дозвіл управлінню комунальної власності та земельних відносин міської ради на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель, зазначених у пункті 1, та укласти договори на виготовлення вказаної вище документації із землеустрою ( у разі необхідності).

4. Після завершення організаційно-технічної підготовки управлінню  комунальної власності та земельних відносин міської ради подати конкурсну документацію, пропозиції щодо складу конкурсної комісії та порядок її роботи, інформацію про оголошення конкурсу та пропозицію щодо розміру реєстраційного внеску для участі в конкурсі на затвердження Первомайській  міській раді.

5. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою.

  

Секретар міської ради                                                            Михайло МЕДВЕДЧУК

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024