НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-08-05
Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» апарату виконавчого комітету міської ради

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
____  СЕСІЯ                      ___  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

_________№______
м.Первомайськ

Про затвердження Переліку
адміністративних послуг, що надаються
через відділ «Центр надання адміністративних послуг»
апарату виконавчого комітету міської ради  

Відповідно статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280-97 ВР, Закону України «Про адміністративні послуги» від06.09.2012 року № 5203-VI, у зв’язку з запровадженням моніторингу якості надання адміністративних послуг та приведення у відповідність назв послуг до Реєстру адміністративних послуг, міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Перелік адміністративних послуг, що надаються структурними підрозділами Первомайської міської ради та її виконавчого комітету (Додаток 1).

2. Затвердити Перелік послуг регіональних суб’єктів надання адміністративних послуг, що можна отримати через відділ «Центр надання адміністративних послуг» апарату виконавчого комітету міської ради (Додаток 2).

3. Затвердити Перелік адміністративних послуг, що надаються відділом Головного управління Держгеокадастру у Первомайському районі Миколаївської області (Додаток 3).

4. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 30.07.2020 року №4 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради, в новій редакції».

5. Відповідальність за виконання рішення покласти на начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг» апарату виконавчого комітету міської ради.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.

Міський голова                                                 Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток 1-3

 



Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024