НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-08-11
Про списання багатоквартирних будинків з балансу комунальних підприємств «Житло» та «Житло-Плюс» Первомайської міської ради Миколаївської області

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 від  _________ року    №___
        м.Первомайськ

 

Про списання багатоквартирних
будинків з балансу комунальних
підприємств «Житло» та  
«Житло-Плюс» Первомайської
міської ради  Миколаївської
області

 

      Відповідно до пункту 31 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, законів України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» від           29.11.2001 року № 2866-ІІІ, «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» від 14.05.2015 року № 417-ІІІ, керуючись Порядком списання з балансу багатоквартирних будинків, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 року № 301, з метою забезпечення  реалізації прав співвласників багатоквартирних будинків на самостійне управління житловими багатоквартирними будинками, міська рада

ВИРІШИЛА :

 

1. Комунальним  підприємствам «Житло» та «Житло-Плюс» Первомайської міської ради Миколаївської області здійснити списання з балансу багатоквартирних будинків згідно  додатку, що додається, на підставі прийнятих ними розпорядчих документів, відповідно до  Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 року № 301, у зв’язку з чим:

1.1. Утворити комісії для списання багатоквартирних будинків.

1.2. Перед списанням, з метою фіксації технічного стану багатоквартирних будинків, провести комісійний огляд будинків.

1.3. За результатами роботи комісій скласти акти про списання багатоквартирних   будинків   з   балансу  за   формою,   встановленою   чинним законодавством, та надати для затвердження до виконавчого комітету міської ради.

1.4. Надати на розгляд міської ради перелік окремих квартир та/або нежитлових приміщень, виявлених при списанні будинків, які не перебувають у приватній власності та право державної чи комунальної власності на яких не зареєстровано, для визначення балансоутримувача.

2. Доручити першому заступнику міського голови Дмитру МАЛІШЕВСЬКОМУ затвердити подані комісією акти про списання багатоквартирних будинків  з балансу.

3. Комунальним підприємствам «Житло» та «Житло-Плюс» Первомайської міської ради Миколаївської області здійснювати надання послуг з утримання багатоквартирних будинків і прибудинкових територій до прийняття співвласниками рішення щодо форми (способу) управління багатоквартирним будинком або до припинення підприємств шляхом ліквідації, а по завершенню надання зазначених послуг по кожному з будинків передати технічну документацію на будинок співвласникам в особі їх об’єднання або особі, уповноваженій співвласниками, або управителю обраного  співвласниками відповідно до закону.

4.  Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови.

5.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою.

 

Міський голова                                                                                              Олег ДЕМЧЕНКО

 

Тетяна Троян
     75593


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024