НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 319 від 2021-08-13
Про підготовку та відзначення Дня фізичної культури та спорту в Первомайській територіальній громаді (оприлюднено 18.08.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 13.08.2021 №319_
             м.Первомайськ


Про підготовку та відзначення

Дня фізичної культури та спорту

в Первомайській територіальній громаді


       Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР,зі змінами та доповненнями, з метою відзначення Дня фізичної культури та спорту, відзначення кращих спортсменів громади та нагородження переможців загальноміських спартакіад виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

      1. Провести 11 вересня 2021 року з 10.00 на стадіоні управління освіти міської ради ім.Л.Г.Кривицького урочистості з нагоди відзначення  Дня  фізичної культури та спорту та міжгалузеву спартакіаду серед колективів установ, підприємств та організацій Первомайської територіальної громади.

      2. Затвердити програму відзначення Дня фізичної культури та спорту в  Первомайській територіальній громаді (додаток 1).

       3. Затвердити заходи з підготовки та відзначення Дня фізичної культури та спорту в Первомайській територіальній громаді (додаток 2).

      4. Затвердити список спортивних діячів для нагородження грошовими  преміями з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту в  Первомайській територіальній громаді (додаток 3).

      5. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок  міської комплексної Програми «Спортивна громада» на 2021-2025 роки, згідно з кошторисом витрат, пов’язаним з підготовкою та відзначенням Дня фізичної культури та спорту в Первомайській територіальній громаді (додаток 4).

        6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.


Міський голова                                                                             Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024