НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 320 від 2021-08-13
Про проведення щорічного конкурсу «Мій Первомайськ– стежками часу» (оприлюднено 18.08.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 від  13.08.2021__№320
       м.Первомайськ

                                                              

 Про проведення щорічного
 конкурсу  «Мій Первомайськ– стежками часу»

 

        Відповідно  до  підпункту 7 пункту «а» статті 32 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, на виконання міської Програми  «Молодь громади» на 2021-2025 роки, з метою відродження  національно-культурних традицій нашого краю, збереження  його етнічної спадщини, активізації пошукової, наукової та творчої роботи по вивченню рідного краю та з нагоди відзначення 345-ї річниці від дня заснування міста, виконавчий комітет міської ради

 

        В И Р І Ш И В:

1. Провести з 16 серпня по 14 вересня 2021 року щорічний конкурс «Мій Первомайськ – стежками часу»  серед учнівської та студентської молоді  громади.

2. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (Олішевська), управлінню  освіти міської ради (Остапенко), Первомайському міському центру соціальних служб (Крижановська) організувати та провести вищезазначений конкурс.

3. Затвердити  Положення проведення щорічного конкурсу «Мій Первомайськ – стежками часу» (додаток 1).

4. Затвердити склад експертної комісії щорічного конкурсу «Мій Первомайськ – стежками  часу» (додаток 2).

5. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок міської  Програми  «Молодь громади» на 2021-2025 роки,  згідно з кошторисом витрат, пов’язаним з проведенням щорічного конкурсу «Мій Первомайськ – стежками часу» (додаток 3).

6. Відділу прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради (Іваницький) забезпечити висвітлення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Первомайської міської ради.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024