НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 325 від 2021-08-13
Про створення Первомайської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області та затвердження Положення про ланку (оприлюднено 18.08.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від  13.08.2021           №325
     м. Первомайськ

 

Про створення Первомайської міської
ланки територіальної підсистеми єдиної
державної системи цивільного захисту
Миколаївської області та затвердження
Положення про ланку

 

        Відповідно до підпункту 2 пункту б частини 1 статті 38, частини 6 статті 59 Закону України від 21.05.1997 року № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» зі змінами та доповненнями, підпункту 3 пункту 3,  пункти 4 статті 10 Кодексу цивільного захисту України від 02.10.2012 року           № 5403-VI зі змінами та доповненнями, постанови Кабінету Міністрів України від 09.01.2014 року № 11 «Положення про єдину державну систему цивільного захисту» зі змінами та доповненнями, постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2015 року № 101 «Про затвердження типових положень про функціональну і територіальну підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту», розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації від 22.10.2015 року № 337-р «Про територіальну підсистему єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області», з метою реалізації заходів цивільного захисту, визначення складу органів управління та сил цивільного захисту, планування їх діяльності щодо ефективного захисту населення і територій у разі загрози виникнення або при виникненні надзвичайних ситуацій, порядку виконання завдань з організації взаємодії між органами управління та силами цивільного захисту, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Створити Первомайську міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області, як складову частину територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області, у межах підпорядкованої адміністративно-територіальної одиниці.

2. Затвердити Положення про Первомайську міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області (далі - Положення) (додається).

3. Керівникам виконавчих органів Первомайської міської ради, комунальних підприємств, установ, організацій та рекомендувати керівникам місцевих структурних підрозділів територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій забезпечити виконання функцій Положення з метою запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

4. Визнати такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 11.07.2014 року № 314 «Про створення Первомайської місцевої ланки Миколаївської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту та затвердження Положення про цю ланку» та від 17.12.2015 року № 556 «Про Первомайську міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи Миколаївської області».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024