НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-08-19
Про створення фонду захисних споруд цивільного захисту Первомайської міської територіальної громади

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                      
     м. Первомайськ

 

Про створення фонду захисних
споруд цивільного захисту

Первомайської міської

територіальної громади

 

          Відповідно до пункту 3 статті 36, частини 6 статті 59 Закону України від 21.05.1997 року № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» зі змінами та доповненнями, частини 4 статті 32 Кодексу цивільного захисту України від 02 жовтня 2012 року № 5403-VI зі змінами та доповненнями, постанови Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 року № 138 «Деякі питання використання захисних споруд цивільного захисту», наказу Міністерства внутрішніх справ України від 09 липня 2018 року № 579 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту» зі змінами та доповненнями, листа управління з питань цивільного захисту Миколаївської облдержадміністрації від 02 липня 2021 року № 397/02-07-25, у зв’язку із створенням Первомайської міської територіальної громади та з метою належної організації обліку фонду захисних споруд цивільного захисту, розташованих на території Первомайської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Створити фонд захисних споруд цивільного захисту Первомайської міської територіальної громади згідно переліку захисних споруд цивільного захисту, розташованих на території Первомайської міської територіальної громади (додаток).

2. Керівникам виконавчих органів міської ради, підприємств, установ та організацій комунальної форми власності та керівникам підприємств, установ та організацій інших форм власності, на балансі яких знаходяться захисні споруди цивільного захисту:

2.1. забезпечити утримання захисних споруд цивільного захисту у готовності до використання за призначенням у відповідності до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 року № 138 «Деякі питання використання захисних споруд цивільного захисту» та наказу Міністерства внутрішніх справ України від 09 липня 2018 року № 579 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту» зі змінами та доповненнями;

2.2. здійснювати використання захисних споруд цивільного захисту згідно з Порядком використання у мирний час захисних споруд цивільного захисту для господарських, культурних і побутових потреб, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 року № 138 «Деякі питання використання захисних споруд цивільного захисту».

3. Відділу з питань надзвичайних ситуацій апарату виконавчого комітету міської ради (МАЛИНА):

3.1. забезпечити ведення паперового обліку фонду захисних споруд цивільного захисту;

3.2. спільно з відповідними балансоутримувачами захисних споруд цивільного захисту організувати заходи щодо зняття захисних споруд цивільного захисту, що не відповідають вимогам чинного законодавства та зруйнованих з обліку фонду захисних споруд цивільного захисту.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

  

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024