НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 1 від 2017-08-29
Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Первомайська» в новій редакції

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   47 сесія                        
VII скликання
РІШЕННЯ

 від  29.08.2017 року № 1
             м.Первомайськ              

 

Про затвердження Положення
про присвоєння звання «Почесний
громадянин міста Первомайська»
в новій редакції


            Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою приведення Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Первомайська» у відповідність до чинних нормативно-правових актів, Первомайська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Первомайська» в новій редакції, що додається.

2. Управлінню соціального захисту населення міської ради (Колесніченко) внести зміни до «Програми надання пільг на безоплатний проїзд автомобільним транспортом міського користування окремим категоріям громадян міста Первомайська на 2016-2020 роки, яка фінансується з міського бюджету», передбачивши в ній безоплатний проїзд Почесних громадян міста.

3. Відділу інформаційних технологій та  комп’ютерно-технічного забезпечення апарату виконавчого комітету міської ради (Галузінський)  розмістити Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Первомайська» в новій редакції на офіційному веб-сайті міста в розділі «Почесні громадяни».

4. Рішення міської ради від 29.08.2006 року №18 «Про затвердження Положення по присвоєння звання «Почесний громадянин міста Первомайська» та від 26.08.2016 року №28 «Про комісію по розгляду пропозицій на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Первомайська» визнати такими, що втратили чинність.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.

  

Міський голова                                                                                 Л.Г. Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024