НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-09-07
Про демонтаж спеціальних конструкцій зовнішньої реклами на території Первомайської міської територіальної громади

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

Про демонтаж спеціальних конструкцій
зовнішньої реклами  на території
Первомайської міської територіальної
громади

 

        У відповідності із підпунктом 13 пункту «а» статті 30, статтею 40, частиною 1 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 № 280/97-ВР із змінами та доповненнями, частиною 1 статті 16 Закону України «Про рекламу» від 03.07.1996 року № 270/96-ВР із змінами, постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами» від 29.12.2003 № 2067-2003-п із змінами, розділом 12 «Демонтаж спеціальних конструкцій зовнішньої реклами» Порядку розміщення зовнішньої реклами у місті Первомайську, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 12.07.2019 року № 341, з метою усунення порушень порядку розміщення спеціальних конструкцій зовнішньої реклами на території Первомайської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ:

1. Здійснити демонтаж спеціальних конструкцій зовнішньої реклами на території Первомайської міської територіальної громади, у зв’язку із їх встановленням з порушенням Порядку розміщення зовнішньої реклами у місті Первомайську, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 12.07.2019 року № 341, а саме: без відповідного дозволу уповноваженого робочого органу виконавчого комітету Первомайської міської ради, за наступними адресами міста Первомайська:

1.1. вул. Вокзальна, на перехресті з площею Визволення - 5 одиниць спеціальних конструкцій зовнішньої реклами;

1.2. площа Визволення (біля тунелю) -1 одиниця спеціальної конструкції зовнішньої реклами;

1.3. вул. Одеська, біля тунелю (по праву сторону) – 3 одиниці спеціальної конструкції зовнішньої реклами;

1.4. вул. Одеська, біля тунелю (по ліву сторону) – 2 одиниці спеціальної конструкції зовнішньої реклами та 1 рекламний засіб розміщений на зовнішній опорній стіні ;

1.5. тунель під залізничними коліями по вул. Одеській (по стінах тунелю) – 6 одиниць зовнішньої реклами.

 2. Уповноваженому робочому органу, відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Первомайської міської ради (КОРЧЕВНА) довести дане рішення до відома землекористувача, на якій розташовані, з порушенням вимог законодавства, спеціальні конструкції зовнішньої реклами - директора регіональної філії «Одеська залізниця» акціонерного товариства «Укрзалізниця» Сергія НІКУЛІНА, шляхом надіслання даного рішення поштовим відправленням з рекомендованим повідомленням та шляхом надсилання електронною поштою.

3. Зобов’язати землекористувача відповідної земельної ділянки, з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації залізничного транспорту, яка розташована на території Первомайської міської територіальної громади - регіональну філію «Одеська залізниця» акціонерного товариства «Укрзалізниця» (НІКУЛІН) здійснити, протягом 3-х (трьох) календарних днів з дати отримання рішення, демонтаж спеціальних конструкцій зовнішньої реклами зазначених у пункті 1 даного рішення, які встановлені з порушенням вимог діючого законодавства, знаходяться у незадовільному стані та спричиняють загрозу оповзню землі.

4. Комунальному підприємству Первомайської міської ради «Комунсервіс» (МУЗИКА):

4.1. у разі не здійснення користувачем земельної ділянки та споруд залізничного транспорту демонтажу спеціальних конструкцій зовнішньої реклами у добровільному порядку, у термін, вказаний у пункті 2 рішення, відповідно до пунктів 12.6.3, 12.11. Порядку розміщення зовнішньої реклами у місті Первомайську, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 12.07.2019 № 341, примусово здійснити демонтаж спеціальних конструкцій зовнішньої реклами зазначених у пункті 1 даного рішення, , протягом 3-х (трьох) календарних днів з дати закінчення терміну, наданого власнику земельної ділянки та споруд залізничного транспорту регіональній філії «Одеська залізниця» акціонерного товариства «Укрзалізниця» для добровільного демонтажу спеціальних конструкцій зовнішньої реклами.

демонтаж проводити при обов’язковій присутності: землекористувача та власника споруд залізничного транспорту - офіційного представника регіональної філії «Одеська залізниця» акціонерного товариства «Укрзалізниця», власників спеціальних конструкцій зовнішньої реклами, представників служб, що експлуатують інженерні мережі та робочого органу;

проведення робіт з демонтажу, приймання та тимчасове зберігання спеціальних конструкцій зовнішньої реклами оформити відповідними актами;

повернення власнику демонтованих спеціальних конструкцій зовнішньої реклами провести відповідно до пункту 12.21 Порядку розміщення зовнішньої реклами у місті Первомайську, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 12.07.2019  № 341.

Начальнику  Первомайського районного  відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Володимиру ЛОПАТІНУ (за узгодженням) забезпечити громадський порядок та рух автомобільного транспорту при виконанні робіт з демонтажу спеціальних конструкцій зовнішньої реклами.

Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО. 


Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024