НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 363 від 2021-09-07
Про створення та використання місцевого матеріального резерву Первомайської міської територіальної громади для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (оприлюднено 09.09.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 07.09.2021    363
    м. Первомайськ

 

Про створення та використання місцевого
матеріального резерву Первомайської міської
територіальної громади для запобігання і
ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

 

         Відповідно до пункту 3 статті 36, частини 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, пункту 15 частини 2 статті 19, 98 Кодексу цивільного захисту України від 02 жовтня 2012 року № 5403-VI зі змінами та доповненнями, постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року       № 775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій» зі змінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Створити та затвердити номенклатуру місцевого матеріального резерву Первомайської міської територіальної громади для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (додаток 1).

2. Затвердити обґрунтування номенклатури місцевого матеріального резерву Первомайської міської територіальної громади для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (додаток 2).

3. Визначити, що місцями розміщення цінностей місцевого матеріального резерву Первомайської міської територіальної громади для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій є складські приміщення: виконавчого комітету міської ради (вул. Михайла Грушевського, 3), територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Первомайськ (вул. Сальвадора Альєнде, 44), рятувально-водолазної станції (вул. Валерія Чкалова, 2), а також інші місця, визначені за рішенням міського голови.

4.   З метою створення, утримання, поповнення та використання місцевого матеріального резерву Первомайської міської територіальної громади для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій:

4.1. розробку та коригування номенклатури місцевого матеріального резерву, графіку його накопичення покласти на відділ з питань надзвичайних ситуацій апарату виконавчого комітету міської ради (МАЛИНА);

4.2. придбання цінностей місцевого матеріального резерву покласти на виконавчі органи міської ради - розпорядників коштів, передбачених та виділених для цього з місцевого бюджету або за рахунок інших джерел не заборонених законодавством;

4.3. охорону, складське обслуговування цінностей місцевого матеріального резерву покласти на керівників об’єктів, що підпорядковані або перебувають у сфері управління виконавчих органів міської ради та яким передані на відповідальне зберігання матеріальні цінності;

4.4. видачу та використання цінностей місцевого матеріального резерву покласти на виконавчий комітет міської ради;

4.5. доставку до зон надзвичайних ситуацій цінностей місцевого матеріального резерву покласти на виконавчі органи міської ради, об’єкти, на території яких сталася надзвичайна ситуація, або інші юридичні особи;

4.6. списання цінностей місцевого матеріального резерву після їх використання або термін зберігання яких вичерпаний покласти на виконавчі органи міської ради - розпорядників коштів, які придбали ці цінності.      

5. Доручити КП «Первомайськводоканал» міської ради (ОНУФРІЄНКО) та рекомендувати суб’єктам господарювання, у власності або користуванні яких є об’єкт (об’єкти) підвищеної небезпеки або потенційно небезпечний об’єкт (об’єкти) забезпечити виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій».

6. Визнати такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.2016 року № 118 «Про створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в місті Первомайську» та від 14.04.2017 року № 164 «Про затвердження номенклатури та обсягу матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в місті Первомайську».

7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024