НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 393 від 2021-09-10
Про встановлення порядку побачення гр. ХХХХХХХ Х.Х. з малолітнім сином ХХХХХХХХ ХХХХХХ ХХХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ р.н. (оприлюднено 14.09.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від   10.09.2021   № 393
           м. Первомайськ

 

Про встановлення порядку побачення
гр. ХХХХХХХ Х.Х. з малолітнім сином
ХХХХХХХХ ХХХХХХ ХХХХХХХ,
ХХ.ХХ.ХХХХ р.н.

 

          Відповідно до підпункту 4 пункту «б» частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР зі змінами та доповненнями, статей 157, 158 Сімейного кодексу України, пункту 73 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини»,  розглянувши заяву гр. ХХХХХХХХ ХХХХХХХ ХХХХХХХ від ХХ.ХХ.ХХХХ р. № ХХХХ/ХХ.ХХ-ХХ про встановлення порядку побачення з дитиною та пропозиції комісії з питань захисту прав дитини (протокол №8 від 03.09.2021року), враховуючи інтереси дитини, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Встановити порядок побачення ХХХХХХХ ХХХХХХХХ ХХХХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ р.н., з малолітнім сином ХХХХХХХ ХХХХХХХХ ХХХХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ р.н., щонеділі та суботи з 10.00 до 18.00 години за місцем проживання батька за адресою: Миколаївська область, м. Первомайськ, вул. ХХХХХХХХХ, будинок № Х, квартира № Х.

2. Рекомендувати батькові дитини особисто забирати та повертати сина матері, за місцем його проживання по вул. ХХХХХХХХХ, буд. Х, кв. ХХ.

3. У разі виникнення непорозуміння та спорів між батьками у питаннях проведення зустрічей батька з дитиною, а також невиконання даного рішення, один із батьків має право звернутися із позовом до суду для вирішення спірних питань.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради  Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024