НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Регуляторні акти - рішення виконкому


№ 403 від 2021-09-10
Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Первомайської міської територіальної громади (оприлюднено 14.09.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 10.09.2021         № 403
     м. Первомайськ


Про затвердження Порядку розміщення
зовнішньої реклами на території
Первомайської міської територіальної громади

 

        Відповідно до статті 16 Закону України «Про рекламу», Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження  Типових правил розміщення зовнішньої реклами»  від 29.12.2003 року № 2067 із змінами та доповненнями, керуючись частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР із змінами та доповненнями, з метою формування і відновлення гармонійного, естетичного та безпечного середовища території Первомайської міської територіальної громади, приведення до вимог чинного законодавства та впорядкування розміщення зовнішньої реклами, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити:

1.1. Порядок розміщення зовнішньої реклами на території Первомайської міської територіальної громади  (Додаток 1).

1.2. Положення про визначення розміру плати за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів, які перебувають у комунальній власності Первомайської міської територіальної громади (Додаток 2).

1.3. Порядок демонтажу, обліку і зберігання спеціальних конструкцій зовнішньої реклами на території Первомайської міської територіальної громади (Додаток 3).

1.4. Класифікатор типових рекламних засобів (Додаток 4).

2.  Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 12.07.2019 року № 341 «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами у місті Первомайську».

3. Надати відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Первомайської міської ради повноваження для регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами на території Первомайської міської територіальної громади та укладання договорів про тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів. 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024