НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-09-17
Про приватизацію об’єктів комунальної власності, створення та затвердження складу аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
_________сесія_______скликання

РІШЕННЯ

_______________ № ______
м. Первомайськ

Про приватизацію об’єктів комунальної власності,
створення та затвердження складу аукціонної комісії
з продажу об’єктів малої приватизації комунальної
власності Первомайської міської територіальної громади

Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26, статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, керуючись пунктом 4 статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» від 18.01.2018 року  № 2269-VIII, постанови Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 року        № 432 «Про затвердження Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації», враховуючи рішення міської ради         від 29.04.2021 року № 31 «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії», з метою підготовки і проведення аукціонів з продажу об'єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади, міська рада  

ВИРІШИЛА: 

1. Дозволити приватизацію об’єкта комунальної власності Первомайської міської територіальної громади, який включено до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні у 2021 році:

1.1. Комплекс нежитлових будівель за адресою: вул. Богопільська, 47 в м. Первомайську Миколаївської обл.; 

2. Визначити організатором аукціону по об’єкту комунальної власності Первомайської міської територіальної громади - комплекс нежитлових будівель за адресою: вул. Богопільська, 47 в м. Первомайську            Миколаївської обл. - управління  культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради (Олішевська); 

3. Створити та затвердити склад аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади (додаток). 

4. Доручити відділу інформаційних технологій та комп’ютерно-технічного забезпечення апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради (Марченко Д.С.) розмістити на офіційному сайті міста це рішення протягом п’яти робочих днів, з дня його прийняття. 

5. Балансоутримувачу розмістити інформацію про прийняття рішення про приватизацію об’єкта комунальної власності, що перебуває на балансі, в електронній торговій системі протягом п’яти робочих днів, з дня прийняття цього рішення. 

6. Аукціонній комісії з продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади розробити умови продажу об’єкта комунальної власності, що підлягає приватизації шляхом продажу на аукціоні у 2021 році, зазначених в пункті 1 цього рішення, та надати їх на затвердження міської ради. 

 7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО. 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024