НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-09-20
Про перейменування комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр Первомайської міської ради Миколаївської області» та затвердження Статуту у новій редакції

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

від   __________ № ______                 
     м. Первомайськ

Про перейменування комунального закладу
«Інклюзивно-ресурсний центр Первомайської
міської ради Миколаївської області» та
затвердження Статуту у новій редакції

 

           

         Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», Положення про інклюзивно-ресурсний центр, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 12.07.2017 року № 545 (із змінами внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2021 року № 765), з метою приведення у відповідність до чинного законодавства назви та установчих документів міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Перейменувати комунальний заклад «Інклюзивно-ресурсний центр Первомайської міської ради Миколаївської області» (код ЄДРПОУ 42418651) на Комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр Первомайської міської ради Миколаївської області».

2. Затвердити Статут комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Первомайської міської ради Миколаївської області» у новій редакції, що додається.

3. Визнати таким, що втратило чинність, Положення про комунальний заклад «Інклюзивно-ресурсний центр Первомайської міської ради Миколаївської області», затверджене рішенням Первомайської міської ради від 25.01.2018 року № 30 “Про створення комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр Первомайської міської ради Миколаївської області»”.

4. Доручити директору комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Первомайської міської ради Миколаївської області» Людмилі СОРОКОВСЬКІЙ після затвердження  Статуту здійснити заходи щодо його державної реєстрації.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров'я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.

 

Міський голова                                                                     Олег ДЕМЧЕНКО

 

Людмила Сороковська 0661936269


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024