НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-09-24
Про надання дозволу на укладання договору фінансового лізингу

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від ________________№ _________
      м.Первомайськ

 

Про надання дозволу на укладання
договору фінансового лізингу

 

            Відповідно до статті 25 Закону України  від 21.05.1997 року  № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення виконання порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.08.2021 року № 883 «Питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки», міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Комунсервіс» Первомайської  міської ради (код за ЄДРПОУ 31728060) на укладання договору фінансового лізингу, з метою забезпечення виконання порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки.

2. Надати гарантію співфінансування з бюджету Первомайської  міської територіальної громади лізингових платежів відповідно до умов та в порядку, встановленому договором фінансового лізингу.

3. У разі розірвання уповноваженим банком договору фінансового лізингу на підставі несплати лізингових платежів, передбачених договором фінансового лізингу, субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки підлягає поверненню до державного бюджету в повному обсязі протягом трьох місяців з моменту розірвання договору фінансового лізингу.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови.

5.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою.

 

Міський голова                                                                                          Олег   ДЕМЧЕНКО

 

Виконавець Володимир Яшкін 7 53 18


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024