НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-09-27
Про визначення виробника та виконавця послуг по централізованому постачанню холодної води та водовідведенню

Первомайська міська рада
Миколаївської  області

Р І Ш Е Н Н Я

 

_________ сесія   _________ скликання

від ________________№ _________
м.Первомайськ

Про визначення виробника  та виконавця
послуг по централізованому постачанню
холодної  води та водовідведенню 

            Відповідно до статті 25 Закону України  від 21.05.1997 року   № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні»,  керуючись наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 25.04.2005 року № 60 «Про затвердження Порядку визначення виконавця  житлово-комунальних послуг», з метою врегулювання відносин між суб’єктом господарювання, предметом діяльності якого є надання  послуг з централізованого постачання холодної води  та водовідведення і фізичною та юридичною особами, яка отримує або має намір отримувати послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення, міська рада 

В И Р І Ш И Л А:

1. Визначити Виробником послуг з централізованого постачання холодної води та водовідведення і Виконавцем  послуг із централізованого постачання холодної води та водовідведення й проведення розрахунків із населенням, бюджетними установами і госпрозрахунковими організаціями в селищі міського типу Підгородна Первомайської міської територіальної громади комунальне підприємство «Комунсервіс». 

2. Визначити Виробником послуг з централізованого постачання холодної води та водовідведення і Виконавцем  послуг із централізованого постачання холодної води та водовідведення й проведення розрахунків із населенням, бюджетними установами і госпрозрахунковими організаціями в селі Кінецьпіль Первомайської міської територіальної громади комунальне підприємство «Комунсервіс». 

3. Визначити Виробником послуг з централізованого постачання холодної води та Виконавцем  послуг із централізованого постачання холодної води й проведення розрахунків із населенням, бюджетними установами і госпрозрахунковими організаціями в Вербова Балка Первомайської міської територіальної громади комунальне підприємство «Комунсервіс». 

4. Визначити Виробником послуг з централізованого постачання холодної води та Виконавцем  послуг із централізованого постачання холодної води й проведення розрахунків із населенням, бюджетними установами і госпрозрахунковими організаціями в селі Грушівка Первомайської міської територіальної громади комунальне підприємство «Комунсервіс». 

5. Визначити Виробником послуг з централізованого постачання холодної води та Виконавцем  послуг із централізованого постачання холодної води й проведення розрахунків із населенням, бюджетними установами і госпрозрахунковими організаціями в селі Чаусове Друге Первомайської міської територіальної громади комунальне підприємство «Комунсервіс». 

6. Визначити Виробником послуг з централізованого постачання холодної води та Виконавцем  послуг із централізованого постачання холодної води й проведення розрахунків із населенням, бюджетними установами і госпрозрахунковими організаціями в селі Кам’яна Балка Первомайської міської територіальної громади комунальне підприємство «Комунсервіс». 

7. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови. 

8.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою.

 

Міський голова                                                                                        Олег   ДЕМЧЕНКО

 

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024