НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-10-04
Про проведення міського фестивалю родинної творчості «Мотив для двох сердець»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від_________________№_______
м.Первомайськ

Про проведення міського
фестивалю родинної творчості
«Мотив для двох сердець»

Відповідно до  підпункту 7 пункту «а» статті 32, підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), дотримуючись Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), з метою вшанування та пропаганди кращих традицій сімейного виховання, популяризації народних талантів, виконавчий комітет Первомайської міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Провести 26 листопада 2021 року о 16.00 годині в приміщенні центру культури ім. Є.Зарницької міський фестиваль родинної творчості «Мотив для двох сердець». 

2. Орієнтована кількість учасників – до 150 осіб.

3. Відділу прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради (ІВАНИЦЬКИЙ) забезпечити висвітлення на офіційному сайті Первомайської міської ради про проведення міського фестивалю  родинної творчості «Мотив для двох сердець».                                                                         

                                                       Термін: до 20.11.2021 року

4. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (ОЛІШЕВСЬКА) забезпечити необхідні умови для проведення  міського фестивалю  родинної творчості «Мотив для двох сердець» з дотриманням вимог законодавства щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, при проведені міського фестивалю родинної творчості «Мотив для двох сердець»

                                                       Термін: 26.11.2021 року  

5. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок коштів, передбачених в місцевому бюджеті на Програму «Наша громада: її події, свята, трудові будні» згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням   міського фестивалю  родинної творчості «Мотив для двох сердець» (додаток). 

6. Контроль за виконанням  рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.   

 

Міський голова                                                                      Олег ДЕМЧЕНКО

 

                                                              


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024