НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 26 від 2021-09-30
Про приватизацію об’єктів комунальної власності, створення та затвердження складу аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади (оприлюднено 06.10.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   20 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 від 30.09.2021 року    № 26
      м. Первомайськ

 

Про приватизацію об’єктів комунальної власності,
створення та затвердження складу аукціонної комісії
з продажу об’єктів малої приватизації комунальної
власності Первомайської міської територіальної громади

 

              Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26, статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, керуючись пунктом 4 статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» від 18.01.2018 року  № 2269-VIII, постанови Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 року  № 432 «Про затвердження Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації», враховуючи рішення міської ради від 30.09.2021 року № 25 «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади», з метою підготовки і проведення аукціонів з продажу об'єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Дозволити приватизацію об’єкта комунальної власності Первомайської міської територіальної громади, який включено до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні у 2021 році:

1.1. Комплекс нежитлових будівель за адресою: вул. Богопільська, 47 в м. Первомайську Миколаївської обл.

2. Визначити організатором аукціону по об’єкту комунальної власності Первомайської міської територіальної громади - комплекс нежитлових будівель за адресою: вул. Богопільська, 47 в м. Первомайську Миколаївської обл. - управління  культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради (Олішевська).

3. Створити та затвердити склад аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади (додаток).

4. Доручити відділу інформаційних технологій та комп’ютерно-технічного забезпечення апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради (Марченко) розмістити на офіційному сайті Первомайської міської ради це рішення протягом п’яти робочих днів, з дня його прийняття.

5. Балансоутримувачу розмістити інформацію про прийняття рішення про приватизацію об’єкта комунальної власності, що перебуває на балансі, в електронній торговій системі протягом п’яти робочих днів, з дня прийняття цього рішення.

6. Аукціонній комісії з продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Первомайської міської територіальної громади розробити умови продажу об’єкта комунальної власності, що підлягає приватизації шляхом продажу на аукціоні у 2021 році, зазначених в пункті 1 цього рішення, та надати їх на затвердження міської ради.

7. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.


Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024