НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 241-р від 2021-10-08
Про проведення інформаційної вуличної акції «Хода за свободу» в Первомайській міській територіальній громаді (оприлюднено 11.10.2021)

У К Р А Ї Н А
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

від __08.10.2021__ № 241-р
м.Первомайськ

Про проведення інформаційної
вуличної акції «Хода за свободу»
в Первомайській міській
територіальній громаді 

       Відповідно до пункту 20, частини 4, статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997  року №280/97-ВР зі змінами та доповненнями, Закону України «Про протидію торгівлі людьми» від 20.09.2011року № 3739-VI зі змінами та доповненнями з нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми та з метою проведення інформаційної вуличної акції «Хода за свободу» в Первомайській міській територіальній громаді

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:  

1.Управлінню соціального захисту населення міської ради (КОЛЕСНІЧЕНКО), управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (ОЛІШЕВСЬКА), Первомайському міському центру соціальних служб (КРИЖАНОВСЬКА), відділу прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради (ІВАНИЦЬКИЙ):

1.1. Організувати та провести 18 жовтня 2021 року о 14.00 годині інформаційну вуличну акцію  «Хода за   свободу» за адресою м.Первомайськ від вулиця Вокзальна, 9 до вулиці Тараса Шевченка, 1.

1.2. Забезпечити необхідні умови з дотриманням вимог законодавства щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.                                 

2. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (ОЛІШЕВСЬКА) озвучити інформаційну вуличну акцію  «Хода за свободу» в м.Первомайську біля центру культури і дозвілля ім.Є. Зарницької за адресою вулиця Тараса Шевченка, 1 о 14.00 годині. 

3.Управлінню соціального захисту населення міської ради (КОЛЕСНІЧЕНКО), управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (ОЛІШЕВСЬКА), Первомайському центру соціальних служб (КРИЖАНОВСЬКА), КП «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (ОБОЛЕНСЬКА), управлінню освіти міської ради (ОСТАПЕНКО), Первомайській міськрайонній філії Миколаївського обласного центру зайнятості (за узгодженням) забезпечити 18 жовтня 2021 року на 14.00 годину участь делегацій, студентську та учнівську молодь у складі 5-10 чоловік та чорні парасолі з метою привернення уваги населення до акції. 

4. Відділу прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради (ІВАНИЦЬКИЙ) забезпечити висвітлення на офіційному сайті Первомайської міської ради про проведення вуличної акції  «Хода за   свободу». 

5. Первомайському районному відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області (ЛОПАТІН) (за узгодженням) під час проведення 18 жовтня 2021 року з 14.00 годин до 15.00 години вуличної акції «Хода за свободу» забезпечити охорону громадського порядку.                                                                                       

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

Міський голова                                                                                             Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024