НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 4 від 2021-10-28
Про затвердження Статуту комунального підприємства «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради у новій редакції (оприлюднено 03.11.2021)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
21 СЕСІЯ     VІІІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ
 

 від  28.10.2021 року    № 4
м. Первомайськ

Про затвердження Статуту
комунального підприємства
«Первомайський міський центр
первинної медико-санітарної
допомоги» Первомайської міської
ради у новій редакції 

Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, статті 57 Господарського Кодексу Законів України від 16.01.2003 року № 436-ІV, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» від 15.05.2003 року № 755-IV (зі змінами та доповненнями), враховуючи Розпорядження Кабінету Міністрів України «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Миколаївської області» від 12.06.2020 року № 719-р, з метою приведення діючого статуту підприємства до вимог чинного законодавства міська рада

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити Статут комунального підприємства «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради у новій редакції, що додається.

2.  Визнати таким, що втратив чинність, пункт 2 рішення міської ради від 26.04.2018 року № 22 «Про затвердження передавального акту комунального закладу «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» та Статуту комунального підприємства «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради». 

3.  Головному лікарю комунального підприємства «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради Тетяні ОБОЛЕНСЬКИЙ вжити заходів щодо державної реєстрації Статуту у новій редакції в установленому чинним законодавством порядку. 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024