НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 6 від 2021-10-28
Про затвердження переліку та вартості надання платних медичних послуг комунальним некомерційним підприємством «Первомайська центральна районна лікарня» Первомайської міської ради (оприлюднено 03.11.2021)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
21 СЕСІЯ     VІІІ СКЛИКАННЯ  

РІШЕННЯ

 

від 28.10.2021 року    № 6
м. Первомайськ 

Про затвердження переліку та вартості надання
платних медичних послуг комунальним некомерційним
підприємством «Первомайська центральна районна
лікарня» Первомайської міської ради 

Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» зі змінами та доповненнями, постанови Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах», міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити перелік та вартість надання платних медичних послуг комунальним некомерційним підприємством «Первомайська центральна районна лікарня» Первомайської міської ради (додаток). 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА. 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 

 

 



Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024