НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 7 від 2021-10-28
Про покладання обов’язків із видачі довідок на старост старостинських округів Первомайської міськоїтериторіальної громади (оприлюднено 03.11.2021)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
21 СЕСІЯ     VІІІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від 28.10.2021 року    № 7
м. Первомайськ

 

Про покладання обов’язків із видачі довідок на старост старостинських округів Первомайської міськоїтериторіальної громади

 

 

 

 

Відповідно до частини 1 пункту 6-1 статті 26 та статті 541 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, враховуючи рішення Первомайської міської ради від 04.12.2020 року № 3 «Про затвердження старостинських округів на території Первомайської територіальної громади та затвердження Положення про старосту», вимог Інструкції з ведення погосподарського обліку в сільських, селищних та міських радах, затвердженої Наказом Державної служби статистики України  11.04.2016 року № 56 та зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 06.05.2016 року за № 689/28819, міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Уповноважити старост Кам’янобалківського, Кінецьпільського, Грушівського, Підгороднянського старостинських округів Первомайської міської територіальної громади здійснювати такі повноваження на територіях відповідних старостинських округів:

1.1. Видавати довідки згідно з переліком, що додається.

1.2. Здійснювати заходи із ведення погосподарського обліку на території населених пунктів старостинських округів Первомайської міської територіальної громади. 

2. У разі неможливості встановити факт, довідку щодо якого просить надати заявник, цей факт встановлюється у судовому порядку.

3. Покласти персональну відповідальність на старост Первомайської міської територіальної громади за достовірність та повноту відомостей, що містяться у довідках та інформаціях, які надаються ними у межах повноважень.

4. Координацію роботи щодо виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Володимира РЯБЧЕНКА.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами  державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток

 

 

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024