НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 29 від 2021-10-28
Про затвердження Меморандуму про погодження меж між Первомайською міською територіальною громадою Миколаївської області та Мигіївською об’єднаною територіальною громадою Миколаївської області (оприлюднено 03.11.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   21 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

від 28.10.2021 року    № 29
      м. Первомайськ

                                                                                                                                                                                                                                     

Про затвердження Меморандуму
про погодження меж між Первомайською міською
територіальною громадою Миколаївської області
та Мигіївською об’єднаною територіальною громадою
Миколаївської області

 

        Відповідно до пункту 34 частини 1 статті  26, пункту 2 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97- ВР зі змінами та доповненнями, постанови Верховної Ради України від 17.07.2020 року № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», постанови Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16.11.2020 року № 1113, з метою встановлення меж території Первомайської міської територіальної громади міська рада


 ВИРІШИЛА :

1. Затвердити Меморандум про погодження меж між Первомайською міською територіальною громадою Миколаївської області та Мигіївською об’єднаною територіальною громадою Миколаївської області (додається).

2. Уповноважити міського голову Олега ДЕМЧЕНКА підписати Меморандум про погодження меж між Первомайською міською територіальною громадою Миколаївської області та Мигіївською об’єднаною територіальною громадою Миколаївської області.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024