НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-11-12
Про внесення змін до рішення міської ради від 30.04.2020 року № 19 «Про затвердження переліку та вартості надання платних медичних послуг комунальним підприємством «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради»

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 від   ____________року   № __
          м.Первомайськ

 

Про внесення змін до рішення міської ради
від 30.04.2020 року № 19 «Про  затвердження  переліку
та  вартості  надання платних медичних послуг
комунальним підприємством

«Первомайський міський центр первинної
медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради»

 

         Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних закладах» від 17.09.1996 року № 1138, листа головного лікаря комунального підприємства «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради від 04.11.2021 року № 2002, міська рада


ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення міської  ради від 30.04.2020 року № 19 «Про  затвердження  переліку та  вартості  надання платних медичних послуг комунальним підприємством «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради», доповнивши додаток новими послугами, що додаються.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.

 

Міський голова                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО

Оксана Крижановська 75188


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024