НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-11-12
Про уповноваження виконавців для участі у підготовці здійснення місцевого зовнішнього запозичення

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

Від     _______________№

 

Про уповноваження виконавців для участі
у підготовці здійснення місцевого
зовнішнього запозичення

  

         Керуючись пунктами 23, 26, 27 частини 1 статті 26, частини 1 статті 26, частини 1 статті 59 та частини 1 статті 70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР (зі змінами і доповненнями), відповідно до рамкової угоди між Урядом України та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО) від 17.09.2009 року, з метою фінансування з бюджету розвитку для виконання завдань щодо покращення якості послуг з водопостачання й водовідведення на території Первомайської міської територіальної громади, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Організувати підготовчі заходи для здійснення місцевого зовнішнього запозичення до спеціального фонду (бюджету розвитку) бюджету Первомайської міської територіальної громади у формі отримання кредитних коштів від міжнародної фінансової установи Північної Екологічної Фінансової Корпорації (Нордік Інвайронмент Файненс Корпорейшн – НЕФКО) для виконання завдань щодо покращення якості послуг з водопостачання й водовідведення на території Первомайської міської територіальної громади.

2. Уповноважити міського голову Олега ДЕМЧЕНКА здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані з підготовкою залучення запозичення до бюджету Первомайської міської територіальної громади шляхом отримання кредиту від міжнародної фінансової організації Північна Екологічна Фінансова Корпорація (НЕФКО), з правом підписувати, подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, а також вчиняти всі інші дії, пов’язані із здійсненням підготовки запозичення.

3. Уповноважити фінансове управління Первомайської міської ради (ШУГУРОВ), управління житлово-комунального господарства Первомайської міської ради (ТРОЯН), комунальне підприємство «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради (ОНУФРІЄНКО), управління економічного розвитку територіальної громади Первомайської міської ради (ЗАРИЦЬКА) готувати та/або направляти відповідні документи для підготовки здійснення зовнішнього місцевого запозичення з метою фінансування реконструкції водозабірних споруд, насосної станції першого підйому та реконструкції споруд водопідготовки комунального підприємства «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради, розташованих у м.Первомайськ Миколаївської області шляхом укладення кредитного договору з міжнародною фінансовою організацією Північна Екологічна Фінансова Корпорація (НЕФКО) у спосіб:

3.1. Залучення кредитного фінансування (НЕФКО) в обсязі до 1 730 000,00 (одного мільйона сімсот тридцять тисяч) Євро, на реконструкцію водозабірних споруд та насосної станції першого підйому комунального підприємства «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради;

3.2. Залучення кредитного фінансування (НЕФКО) в обсязі до 1 670 000,00 (одного мільйона шістьсот семидесяти тисяч) Євро, на реконструкцію споруд водопідготовки комунального підприємства «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради.

4. Фінансовому управлінню Первомайської міської ради (ШУГУРОВ) забезпечити погодження обсягів та умов здійснення зовнішнього місцевого запозичення Первомайською міською радою для реалізації проєкту реконструкції водозабірних споруд, насосної станції першого підйому та реконструкцію споруд водопідготовки комунального підприємства «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради.

5. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 

Тетяна Зарицька 7 51 88


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024