НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-11-15
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Надії, 50, м. Первомайськ, Миколаївська область

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
Миколаївської  області
__  сесія  VІІІ  скликання

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

_______.2021 року № __
м. Первомайськ                                                                                                                                              

Про затвердження технічної документації із
землеустрою щодо об’єднання земельних
ділянок для будівництва і обслуговування
жилого будинку, господарських будівель і
споруд (присадибна ділянка) по вул. Надії, 50,
м. Первомайськ, Миколаївська область 

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, статей 12, 79¹, 123, 124 Земельного  кодексу України від 25.10.2001 року № 2768-ІІІ, зі змінами та доповненнями, статті 56 Закону України «Про землеустрій» від 22.05.2003 року № 858-IV, зі змінами та доповненнями, пунктів 6, 7 розділу ІІ Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної і комунальної власності», розглянувши заяву гр. Бурякової В.М. та Бурякова О.М. від 11.11.2021 року стосовно затвердження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок по вул. Надії, 50, міська рада

В И Р І Ш И Л А: 

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо об’єднання  земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Надії, 50, м. Первомайськ, Миколаївська область (рішення Первомайської міської ради від 28.10.2021 року № 16 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок по вул. Надії, 48 та 50, м. Первомайськ, Миколаївська область»).

Передати у спільну часткову власність гр. Бурякова Валентина Миколаївна (1/2 частки) та гр. Буряков Олександр Михайлович (1/2 частки), за умови виконання пункту 1. рішення, у спільну часткову власність земельну ділянку площею 0,1 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Надії, 50,           м. Первомайськ, Миколаївська область, кадастровий номер земельної ділянки 4810400000:06:070:0026.           

2. Громадянам, зазначеним у пункті 1, звернутись до суб’єкта державної реєстрації прав для реєстрації права власності на земельну ділянку в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Громадянам, зазначеним у рішенні:

3.1. Виконувати обов’язки відповідно до статті 91  Земельного кодексу України.

3.2. Забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж, розміщених у межах земельної ділянки.

4. Попередити землевласників, що право власності на земельну ділянку чи її частину може бути припинено у випадках, передбачених статтею 140 Земельного кодексу України.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

Міський голова                                                                              Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024