НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-11-15
Про затвердження переліку підприємств, закладів, установ та організацій, що надають соціально важливі послуги населенню Первомайської міської територіальної громади

                ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА                 
Миколаївської  області
____  сесія  ____  скликання

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

___________ № _____
м. Первомайськ 

Про затвердження переліку підприємств, закладів, установ та організацій,
що надають соціально важливі послуги населенню  Первомайської  міської територіальної громади           

Відповідно до статті 25, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацу 5 частини 2 статті 18 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна, з  метою продовження  договорів, укладених з підприємствами, установами, організаціями, що надають соціально важливі послуги населенню Первомайської міської територіальної громади, без проведення аукціону,  міська рада

ВИРІШИЛА:

 1. Затвердити   перелік  підприємств, установ, організацій, що  надають соціально важливі послуги населенню Первомайської міської територіальної громади для цілей застосування частини 2 статті 18 Закону України «Про оренду державного та комунального майна»  (додаток).

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 23.12.2020 року І пленарного засідання № 32 «Про затвердження переліку підприємств, закладів, установ та організацій, що надають соціально важливі послуги населенню  міста  Первомайська».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

Міський голова                              Олег ДЕМЧЕНКО

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024