НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 490 від 2021-11-12
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 13.03.2020 року № 114 «Про затвердження Положення про оплату праці керівників комунальних, комунальних некомерційних підприємств та Положення про укладення контрактів з керівниками комунальних, комунальних некомерційних підприємств установ та організацій в новій редакції» (оприлюднено 16.11.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від  12.11.2021      № 490
          м. Первомайськ


Про внесення змін до рішення виконавчого
 комітету міської ради від 13.03.2020 року № 114
«Про затвердження Положення про оплату
праці керівників комунальних, комунальних
некомерційних підприємств та
Положення про укладення контрактів з керівниками
комунальних, комунальних некомерційних
підприємств установ та організацій в новій редакції»

 

            Відповідно до статті 17, пунктів 10, 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, статті 21 Кодексу законів про працю України від 10 грудня 1971 року № 322-VIII зі змінами та доповненнями, постанов Кабінету Міністрів України від 19 травня 1999 року № 859 «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об’єднань державних підприємств» зі змінами та доповненнями, від 19 березня 1993 року № 203 «Про застосування контрактної форми трудового договору з керівником підприємства, що є у державній власності» із змінами та доповненнями, від 21 серпня 2019 року № 792 «Про затвердження Порядку укладення контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я та типових форм контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я» зі змінами та доповненнями, з метою встановлення оплати праці керівників комунальних, комунальних некомерційних підприємств у прямій залежності від результатів їх виробничо-господарської діяльності, вдосконалення порядку застосування контрактів з керівниками комунальних підприємств, установ та організацій, підвищення ефективності управління комунальним майном, виконавчий комітет міської ради

  

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни в пункт 1 рішення виконавчого комітету міської ради від 13.03.2020 року № 114 «Про затвердження Положення про оплату праці керівників комунальних, комунальних некомерційних підприємств та Положення про укладення контрактів з керівниками комунальних, комунальних некомерційних підприємств установ та організацій в новій редакції», виклавши додаток 1 в новій редакції (додається).

2. Внести зміни в пункт 2 рішення виконавчого комітету міської ради від 13.03.2020 року № 114 «Про затвердження Положення про оплату праці керівників комунальних, комунальних некомерційних підприємств та Положення про укладення контрактів з керівниками комунальних, комунальних некомерційних підприємств установ та організацій в новій редакції», виклавши додаток 2 в новій редакції (додається).

3. Внести зміни в пункт 3 рішення виконавчого комітету міської ради від 13.03.2020 року № 114 «Про затвердження Положення про оплату праці керівників комунальних, комунальних некомерційних підприємств та Положення про укладення контрактів з керівниками комунальних, комунальних некомерційних підприємств установ та організацій в новій редакції», виклавши додаток 3 в новій редакції (додається).

4. Внести зміни в пункт 4 рішення виконавчого комітету міської ради від 13.03.2020 року № 114 «Про затвердження Положення про оплату праці керівників комунальних, комунальних некомерційних підприємств та Положення про укладення контрактів з керівниками комунальних, комунальних некомерційних підприємств установ та організацій в новій редакції», виклавши додаток 4 в новій редакції (додається).

5. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Троян), управлінню економічного розвитку територіальної громади міської ради (Скулме), управлінню комунальної власності та земельних відносин міської ради (Вишневський) при погодженні контрактів з керівниками комунальних підприємств керуватися цим рішенням.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

  

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 

 Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024