НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-11-19
Про організаційно-штатні зміни у структурі Первомайської міської ради та її виконавчих органів та внесення змін до рішення міської ради від 25.02.2021 року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
____________ сесія ___________ скликання

РІШЕННЯ

від                             
м. Первомайськ

Про організаційно-штатні зміни у структурі
Первомайської міської ради та її виконавчих 
органів та внесення змін до рішення міської
ради від 25.02.2021 року № 3 «Про
затвердження структури Первомайської
міської ради та її виконавчих органів
в новій редакції»       

Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97ВР  зі змінами та доповненнями, з метою упорядкування структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів, міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Внести зміни до розділу 3 «Апарат виконавчого комітету» Додатку 2 «Загальна штатна чисельність виконавчих органів Первомайської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 25.02.2021 року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції», а саме: 

1.1. Скоротити в штаті відділу внутрішнього аудиту апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради одну штатну одиницю за посадою «інспектор» та ввести одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст». 

1.2. Скоротити в штаті господарської групи апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради дві штатні одиниці за посадою «водій автотранспортних засобів» та дві штатні одиниці за посадою «опалювач». 

1.3.  Скоротити в штаті відділу прес-служби апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст». 

1.4. Скоротити та вивести із штату апарату виконавчого комітету міської ради:

1.4.1. Відділ «Центр надання адміністративних послуг»;

1.4.2. Відділ з питань реєстрації місця проживання фізичних осіб та оформлення паспортів громадянина України;

1.4.3. Відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, їх обтяжень, юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців. 

1.5. Створити  у штаті апарату виконавчого комітету міської ради управління адміністративних послуг та реєстрації у складі:

1.5.1. Начальник управління – 1 штатна одиниця;

1.5.2. Відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, їх обтяжень, юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців у складі п’яти штатних одиниць:

1.5.2.1. заступник начальника управління, начальник відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, їх обтяжень, юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, державний реєстратор – 1 штатна одиниця;

1.5.2.2. державний реєстратор – 3 штатні одиниці;

1.5.2.3. головний спеціаліст - архіваріус - 1 штатна одиниця.

1.5.3. Відділ «Центр надання адміністративних послуг» у складі п’яти штатних одиниць:

1.5.3.1. начальник відділу - 1 штатна одиниця;

1.5.3.2. адміністратор – 8 штатних одиниць.

1.5.4. Відділ з реєстрації місця проживання, оформлення та видачі паспортів громадянина України у складі п’яти штатних одиниць:

1.5.4.1. начальник відділу - 1 штатна одиниця;

1.5.4.2. головний спеціаліст – 4 штатні одиниці.

1.6. Викласти пункти 3.13 – 3.18 у новій редакції:

 

3.13

Управління адміністративних послуг та реєстрації

20

 

Начальник управління

1

3.13.1

Відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, їх обтяжень, юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців

5

 

Заступник начальника управління - начальник відділу, державний реєстратор

1

 

Державний реєстратор

3

 

Головний спеціаліст - архіваріус

1

3.13.2

Відділ «Центр надання адміністративних послуг»

9

 

Начальник відділу

1

 

Адміністратор

8

3.13.3

Відділ з реєстрації місця проживання, оформлення та видачі паспортів громадянина України

5

 

Начальник відділу

1

 

Головний спеціаліст

4

3.14

Патронатна служба

2

 

Радник, консультант міського голови

2

3.15

Відділ інформаційних технологій та комп’ютерно-технічного забезпечення

3

 

Начальник відділу

1

 

Головний спеціаліст

2

3.16

Відділ внутрішнього аудиту

3

 

Начальник відділу

1

 

Головний спеціаліст

2

 

2. Внести зміни до пункту 4.3 «Управління житлово-комунального господарства» розділу 4 «Інші виконавчі органи міської ради»  Додатку 2 «Загальна штатна чисельність виконавчих органів Первомайської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 25.02.2021 року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції» скоротивши в штаті управління житлово-комунального господарства Первомайської міської ради одну штатну одиницю за посадою «водій автотранспортних засобів». 

3. Внести зміни до пункту 4.4 «Управління комунальної власності та земельних відносин» розділу 4 «Інші виконавчі органи міської ради» Додатку 2 «Загальна штатна чисельність виконавчих органів Первомайської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 25.02.2021 року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції», а саме:

3.1. Скоротити в штаті відділу земельних відносин управління комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст» та ввести одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст з питань продажу земельних ділянок та передачі їх у користування на конкурентних засадах».

3.2. Ввести в штат відділу комунальної власності управління комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради одну штатну одиницю за посадою «головний спеціаліст». 

4. Внести зміни до Додатку 2 «Загальна штатна чисельність виконавчих органів Первомайської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 25.02.2021 року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції», виклавши Підсумок в новій редакції:

-   керівники - 10

апарат міської ради    4;

апарат виконавчого комітету –  99,5;

інші виконавчі органи міської ради – 124;

ВСЬОГО: 237,5 

5. Внести відповідні зміни до Додатку 1 «Структура Первомайської міської ради та її виконавчих органів», затвердженого рішенням міської ради від 25.02.2021 року № 3 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції». 

6. Рішення набуває чинності з 15.12.2021 року. 

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами  державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

Міський голова                                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024