НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 517 від 2021-11-23
Про організацію роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту при старостинських округах Первомайської міської територіальної громади (оприлюднено 24.11.2021)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ 

РІШЕННЯ

від  23.11.2021            № 517
м. Первомайськ

Про організацію роботи консультаційних
пунктів з питань цивільного захисту при
старостинських округах Первомайської
міської територіальної громади 

Відповідно до статті 40, частини 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, Кодексу цивільного захисту України від 02 жовтня 2012 року         № 5403-VI зі змінами та доповненнями, постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях», наказу Міністерства надзвичайних ситуацій України від 07 червня 2011 року № 587 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо порядку створення, обладнання та забезпечення функціонування консультаційних пунктів з питань цивільного захисту при житлово-експлуатаційних організаціях та сільських (селищних) радах», розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації від 15 липня 2020 року № 285-р «Про порядок створення та організацію роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту», рішення виконавчого комітету міської ради від 11.06.2021 року № 224 «Про створення мережі консультаційних пунктів з питань цивільного захисту на території Первомайської міської територіальної громади та затвердження Положення про консультаційні пункти з питань цивільного захисту Первомайської міської територіальної громади» з метою проведення інформаційно-просвітницької роботи і поширення знань серед населення з питань захисту та дій у надзвичайних ситуаціях на територіях старостинських округів Первомайської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради  

ВИРІШИВ: 

1. Затвердити перелік приміщень (кабінетів), які виділені для розташування консультаційних пунктів з питань цивільного захисту в старостинських округах Первомайської міської територіальної громади (додаток 1). 

2. Призначити осіб, відповідальних за створення, обладнання та організацію роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту в старостинських округах Первомайської міської територіальної громади (додаток 2).

3. Затвердити порядок роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту в старостинських округах Первомайської міської територіальної громади та організації проведення консультацій (додаток 3) 

4. Особам, відповідальним за створення, обладнання та організацію роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту:

4.1. під час організації роботи консультаційного пункту з питань цивільного захисту користуватись Методичними рекомендаціями щодо порядку створення, обладнання та забезпечення функціонування консультаційних пунктів з питань цивільного захисту при житлово-експлуатаційних організаціях та сільських (селищних) радах, затверджених наказом Міністерства надзвичайних ситуацій України від 07 червня 2011 року № 587 та Положенням про консультаційні пункти з питань цивільного захисту Первомайської міської територіальної громади, затвердженим рішенням виконавчого комітету Первомайської міської ради                                                від 11 червня 2021 року № 224;

4.2. надавати до відділу з питань надзвичайних ситуацій апарату виконавчого комітету міської ради інформацію про консультаційний пункт з питань цивільного захисту на електронну адресу  (vns.pervomaysk@gmail.com) з подальшим підтвердженням у паперовому вигляді за встановленою формою (додаток 4).

                                                Термін: щороку до 20 листопада  

5. Фінансовому управлінню Первомайської міської ради (ШУГУРОВ) під час формування бюджету Первомайської міської територіальної громади на відповідний рік передбачати кошти на розвиток та удосконалення роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту. 

 6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.


Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток 1-4



Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024