НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2021-11-25
Звіт про виконання за 9 місяців 2021 року Програми економічного і соціального розвитку Первомайської територіальної громади на 2021 рік, затвердженої рішенням міської ради від 23.12.2020 року № 2

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від _______________№ ____
        м. Первомайськ

 

Звіт про виконання за 9 місяців 2021 року
Програми економічного і соціального розвитку
Первомайської територіальної громади на 2021 рік,
затвердженої рішенням міської ради від 23.12.2020 року № 2

 

     Розглянувши звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку Первомайської територіальної громади на 2021 рік за 9 місяців 2021 року (додаток 1), відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року
№ 280/97-ВР зі змінами та доповненнями виконком міської ради 

 

ВИРІШИВ:

1. Інформацію управління економічного розвитку територіальної громади міської ради, управління соціального захисту населення міської ради, відділу комунальної власності і земельних відносин управління містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради, управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради, управління освіти міської ради, управління житлово-комунального господарства міської ради, комунального підприємства «Первомайський міський  центр первинної  медико-санітарної допомоги», комунального некомерційного підприємства «Первомайська центральна багатопрофільна лікарня» про виконання Програми економічного і соціального розвитку Первомайської територіальної громади на 2021 рік за 9 місяців 2021 року взяти до відома.

2. Вважати основним завданням виконавчих органів міської ради забезпечення виконання у 2021 році основних завдань Програми економічного і соціального розвитку та бюджету Первомайської міської територіальної громади, затверджених рішенням міської ради 23.12.2020 року № 2 зі змінами та доповненнями.

3. Управлінню економічного розвитку територіальної громади міської ради забезпечити розміщення на офіційному сайті в мережі Інтернет інформації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Первомайської територіальної громади на 2021 рік.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови.

 

Міський голова                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додаток


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024