НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-12-03
Про уповноваження старост старостинських округів Первомайської міської територіальної громади, а також інших посадових осіб виконавчого комітету міської ради на виконання окремих завдань адміністратора

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
____________ сесія    ___________ скликання

РІШЕННЯ

від                             
м. Первомайськ

 

Про уповноваження старост старостинських
округів Первомайської міської територіальної громади, а також інших посадових осіб
виконавчого комітету міської ради на
виконання окремих завдань адміністратора 

 

Відповідно до частини 6 статті 13 Закону України «Про адміністративні послуги» від 06.09.2012 року № 5203-VI, статті 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, розпорядження Кабінету Міністрів України «Деякі питання надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг» від 16 травня 2014 року № 523-року, враховуючи рішення Первомайської міської ради від 04.12.2020 року № 3 «Про затвердження старостинських округів на території Первомайської територіальної громади та затвердження Положення про старосту», з метою доступності, зручності, оперативності та своєчасності надання адміністративних послуг суб’єктам звернень на територіях старостинських округів Первомайської міської територіальної громади, міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Уповноважити старост Кам’янобалківського, Кінецьпільського, Грушівського, Підгороднянського старостинських округів Первомайської міської територіальної громади, а також головних спеціалістів загального відділу апарату виконавчого комітету міської ради,  які підпорядковуються старостам у відповідності до визначених для обслуговування старостинських округів, на виконання окремих завдань адміністратора, а саме:

1.1. отримувати заяви та документи від суб’єктів звернень;

1.2. посвідчувати власним підписом та печаткою (штампом) копії (фотокопії) документів і виписок з них, витягів з реєстрів та баз даних, які необхідні для надання адміністративної послуги;

1.3. видавати результати надання адміністративних послуг або рішень про відмову в їх наданні;

1.4. формувати електронні справи (заповнювати відповідні електронні форми з використанням інформаційних систем);

1.5. передавати заяви з необхідними документами (після формування електронної справи) у паперовому вигляді відповідному виконавчому органу міської ради з питань соціального захисту населення. 

2. Управлінню адміністративних послуг та реєстрації апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради з метою належної організації надання адміністративних послуг через відділ «Центр надання адміністративних послуг» провести навчання зі старостами  старостинських округів Первомайської міської територіальної громади, а також головними спеціалістами загального відділу виконавчого комітету Первомайської міської ради, які підпорядковуються старостам у відповідності до визначених для обслуговування старостинських округів, щодо виконання окремих завдань адміністратора. 

3. Начальнику загального відділу апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради Ользі ЯГНЮК у відповідності до прийнятого рішення внести зміни до Положення про загальний відділ апарату виконавчого комітету міської ради та посадових інструкцій головних спеціалістів загального відділу апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради у відповідності до визначених для обслуговування старостинських округів. 

4. Загальну координацію роботи щодо виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Володимира РЯБЧЕНКА.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами  державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024