НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 295-р від 2021-12-23
Про утворення робочої групи з питань моніторингу безбар’єрності у Первомайській міській територіальній громаді (оприлюднено 24.12.2021 р.)

 

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від  23.12.2021    295-р
          м.Первомайськ

 

Про утворення робочої групи
з питань моніторингу безбар’єрності
у  Первомайській міській
територіальній громаді

 

         Керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України від 21.05.1997 року № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 року №883-р «Про затвердження плану заходів на 2021 і 2022 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року»:


     
ЗОБОВʼЯЗУЮ:

1. Утворити робочу групу з питань моніторингу безбар’єрності у Первомайській міській територіальній громаді (додаток).

2. Робочій групі проводити моніторинг дотримання вимог Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, зокрема щодо доступності людини до фізичної, інформаційної, цифрової інфраструктури, суспільної та громадянської, освітньої, економічної безбар’єрності відповідно до плану.

                                                                       Термін: протягом року

3. Управлінню соціального захисту населення Первомайської міської ради (Колесніченко) розробити та затвердити план проведення моніторингу дотримання вимог щодо забезпечення доступності для осіб з інвалідністю та інших мало мобільних груп населення до транспортних послуг, безперешкодного доступу до адміністративних будівель органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, закладів освіти, охорони здоров’я та паркувальних зон у Первомайській міській територіальній громаді.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови  з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.


Міський голова                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024