НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 11 від 2021-12-23
Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» управління адміністративних послуг та реєстрації апарату виконавчого комітету міської ради (оприлюднено 30.12.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   24 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 від 23.12.2021 року    № 11
      м. Первомайськ

 

Про затвердження Переліку
адміністративних послуг, що
надаються через відділ
«Центр надання адміністративних послуг»
управління адміністративних послуг
та реєстрації апарату виконавчого
комітету міської ради

 

           Відповідно статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97 –ВР із змінами, Закону України «Про адміністративні послуги» від 06.09.2012 року № 5203-VI із змінами, розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 року № 523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг» із змінами, узгодженого рішення про співробітництво між виконавчим комітетом Первомайської міської ради Миколаївської області та Південним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Одеса) щодо організації надання адміністративних послуг з державної реєстрації актів цивільного стану від 15.06.2020 року, у зв’язку з запровадженням моніторингу якості надання адміністративних послуг, приведення у відповідність назв послуг до Реєстру адміністративних послуг та збільшенням кількості послуг, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Перелік адміністративних послуг, що надаються виконавчими органами Первомайської міської ради, виконавчим комітетом та його структурними підрозділами через відділ «Центр надання адміністративних послуг» управління адміністративних послуг та реєстрації апарату виконавчого комітету міської ради» (далі – ЦНАП) (Додаток 1).

2. Затвердити Перелік адміністративних послуг соціального характеру, які будуть надаватися після утворення територіального органу Національної соціальної сервісної служби та  початку виконання відповідних функцій у повному обсязі  через ЦНАП (Додаток 2).

3. Затвердити Перелік адміністративних послуг, що надаються відділом Головного управління Держгеокадастру у Первомайському районі Миколаївської області через ЦНАП (Додаток 3).

4. Затвердити Перелік адміністративних послуг, що надаються відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Первомайську та Первомайському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) (Додаток 4).

5. Затвердити Перелік адміністративних послуг регіональних суб’єктів надання адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП (Додаток 5).

6. Затвердити Перелік Державних послуг, що надаються через ЦНАП (Додаток 6).

7. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 26.08.2021 року № 2 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради, в новій редакції».

8. Керівникам виконавчих органів міської ради, що є надавачами адміністративних послуг, надати інформаційні та технологічні картки до  управління адміністративних послуг та реєстрації апарату виконавчого комітету міської ради до 25.12.2021 року.

9. Управлінню адміністративних послуг та реєстрації апарату виконавчого комітету міської ради інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг передати до відділу інформаційних технологій та комп’ютерно – технічного забезпечення апарату виконавчого комітету міської ради для подальшого розміщення на офіційному сайті Первомайської  міської ради до 17.01.2022 року.

10. Відповідальність за виконання рішення покласти на начальника управління адміністративних послуг та реєстрації апарату виконавчого комітету міської ради.

11. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.

 

Міський голова                                                                             Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024