НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 53 від 2021-12-23
Про співфінансування з бюджету Первомайської міської територіальної громади проєкту «Реконструкція споруди котельної під фізкультурно-оздоровчий комплекс з басейном за адресою: Миколаївська область. М. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 52-Б.» (оприлюднено 30.12.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   24 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 від 23.12.2021 року    № 53
      м. Первомайськ

 

Про співфінансування з бюджету Первомайської
міської територіальної громади проєкту
«Реконструкція споруди котельної
під фізкультурно-оздоровчий комплекс з
басейном за адресою: Миколаївська область.
М. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 52-Б.»

 

            Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 15.06.2021 року № 150 «Питання підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Забезпечити співфінансування у 2022 році з бюджету Первомайської міської територіальної громади проєкту «Реконструкція споруди котельної під фізкультурно-оздоровчий комплекс з басейном за адресою: Миколаївська область. М. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 52-Б.», у разі перемоги у конкурсному відборі інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2022 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Миколаївській області, в сумі 2288,227 тис. грн.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету та фінансів, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

 

Міський голова         Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024