НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-01-06
Про затвердження мережі автобусних маршрутів загального користування Первомайської міської територіальної громади

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від ____________   № _____   
        м. Первомайськ

  

Про затвердження мережі автобусних
маршрутів загального користування Первомайської
міської територіальної громади

 

            Відповідно до підпункту 10  пункту а статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», з метою покращення транспортного обслуговування мешканців  Первомайської міської територіальної громади,  виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити мережу автобусних маршрутів загального користування в місті Первомайськ для перевезення пасажирів на міському автомобільному транспорті  у звичайному режимі руху (додаток 1).

2. Затвердити мережу автобусних маршрутів загального користування в місті Первомайськ для перевезення пасажирів на міському автомобільному транспорті  у режимі руху маршрутного таксі (додаток 2).

3. Затвердити мережу автобусних маршрутів загального користування для перевезення пасажирів на приміському автомобільному транспорті  у звичайному режимі руху (додаток 3).

4. Визнати  таким,  що  втратило  чинність  рішення  виконавчого  комітету  міської  ради від 12.07.2019 року № 312 «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів загального користування в місті Первомайськ» та пункти 3, 11, 15, 18, 19, 20, 21 додатку до рішення виконавчого комітету міської ради від 13.03.2018 року № 120 «Про погодження переліку зупинок приміських автобусних маршрутів у місті Первомайськ».

5. Начальнику комунального підприємства Первомайської міської ради «Управління пасажирських перевезень» (Яровий) довести  рішення до відома перевізників юридичних та фізичних осіб – підприємців, що здійснюють перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади.

6. Контроль  за  виконанням  рішення покласти на першого заступника  міського  голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024