НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2022-01-06
Про затвердження реєстру автобусних маршрутів загального користування Первомайської міської територіальної громади

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від ___________      _______
          м. Первомайськ

  

Про затвердження реєстру
автобусних маршрутів загального
користування Первомайської міської
територіальної громади 

 

            Керуючись підпунктом 10  пункту а статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР (зі змінами та доповненнями), частинами 6 та 7 статті 14 Закону України «Про автомобільний транспорт» від 05.04.2001р. № 2344-ІІІ (зі змінами та доповненнями),  з метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства реєстру автобусних маршрутів загального користування та покращення транспортного обслуговування мешканців  Первомайської міської територіальної громади,  виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити  реєстр автобусних маршрутів загального користування Первомайської міської територіальної громади (додається).

2. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 12.11.2021 року № 492 «Про затвердження реєстру міських автобусних маршрутів загального користування в межах Первомайської міської територіальної громади».

3. Начальнику комунального підприємства Первомайської міської ради «Управління пасажирських перевезень» (Яровий) довести  рішення до відома перевізників юридичних та фізичних осіб – підприємців, що здійснюють перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                                                                Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024