НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2022-01-17
Пронадання доручення на замовлення виготовлення технічного паспорту на об’єкт нерухомого майна

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської  області
____СЕСІЯ ____СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

____________№____
м. Первомайськ 

Пронадання доручення на замовлення 
виготовлення технічного паспорту
на об’єкт нерухомого майна               

                Відповідно до пункту 31 частини 1 статті 26Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями,наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2018 року №186 «Про внесення змін до Інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації об'єктів нерухомого майна», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20.12.2018 року за №1442/32894, розглянувши звернення комунального підприємства «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги  Первомайської міської ради від 29.11.2021 року №2172, з метою виготовлення технічних паспортів на  об’єкти нерухомого майна комунальної власності,міська рада 

ВИРІШИЛА:

1.  Доручити управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради  замовити виготовлення технічних паспортів на такі об’єкти  нерухомого майна комунальної власності:

1.1. Нежитлове приміщенняфельдшерсько-акушерського пункту, яке розташоване за адресою:   вул. Центральна, 16,  с. Кам’яна Балка, Первомайський район, Миколаївська область;

1.2. Нежитлове  приміщення амбулаторії, якерозташованеза адресою: вул. Соборна, 60, смт. Підгородна, Первомайський район Миколаївська область. 

2.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин  та планування територій.

Міський голова                              Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024