НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2022-01-17
Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021 року №12 «Про затвердження положень відділів управління адміністративних послуг та реєстрації апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради»

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від                             
 м. Первомайськ

 

Про внесення змін до рішення
міської ради від 23.12.2021 року №12
«Про затвердження положень відділів
управління адміністративних послуг
та реєстрації апарату виконавчого
комітету Первомайської міської ради» 

 

      Відповідно статті 25 частини 4 статті 54, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 р. № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, частини 10 статті 12 Закону України «Про адміністративні послуги», статті 10 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» від 01.07.2004р. № 1952-IV, Наказу Міністерства юстиції  України від 04.11.2019р.  № 3388/5 «Про внесення змін до Кваліфікаційних вимог до державного реєстратора» та рішення міської ради від 25.11.2021р. року № 38 «Про затвердження Положення про управління адміністративних послуг та реєстрації апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради», з метою приведення у відповідність до статті 6 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» від 15.05.2003р. № 755-ІV, кваліфікаційних вимог до державних реєстраторів, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до пункту 5.4. розділу 5 «Працівники відділу» Додатку 1 «Положення про відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, їх обтяжень, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців управління адміністративних послуг та реєстрації  апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 23.12.2021 року № 12 «Про затвердження положень відділів управління адміністративних послуг та реєстрації апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради», виклавши зазначений вище пункт у такій редакції:

«5.4. Державний реєстратор – громадянин України, який має вищу освіту за спеціальністю правознавство для реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, вищу освіту для реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань,  відповідає кваліфікаційним вимогам, встановленим Міністерством юстиції України, та іншим законодавчим актам України, перебуває у трудових відносинах з виконавчим комітетом Первомайської міської ради».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 

ЕЛЬСОН 7 52 90


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024